hero-image

Het voordeel van Game Ready

Game Ready is een krachtig hulpmiddel voor herstel en behandelingen van weefselblessures en pre/postoperatieve zorg. Want Game Ready biedt:

Aanpasbare koudetherapie

Het is bewezen dat koudetherapie pijn, spierkrampen, weefselschade en zwellingen vermindert. Doordat de temperatuur van Game Ready kan worden ingesteld, kan de koudetherapie worden afgestemd op de behoeften van de patiënt en comfortabel worden toegepast. Daardoor wordt het herhaald gebruiken bevorderd.

Cyclische compressie

Het is bewezen dat compressie zwellingen beperkt, oedeemvorming controleert en het genezingsproces versnelt. Daarbij is bewezen dat cyclische compressie in een klinische omgeving effectiever is dan statische compressie. De cyclische compressie van Game Ready zorgt ervoor dat de bandage zich aanpast aan de contouren van het lichaam voor betere koudetherapie.

Verbeterd comfort en eenvoudig in gebruik

De perifere bandages van Game Ready zijn eenvoudig aan te brengen en comfortabel te gebruiken, zonder het ongemak van traditionele behandelmethodes.

Draagbare therapie

Met de optionele accu en speciale draagtas kunt u overal behandelen waar dat nodig is.

Gebruiksvriendelijke voorzieningen en functionaliteit

Door de toepassing van enkele eigentijdse, specialistische ontwerpen is de Game Ready gemakkelijk in het gebruik voor de gezondheidsprofessional en daarbij ook zeer patiëntvriendelijk. Aanpasbare koudetherapie – Het is bewezen dat koudetherapie pijn, spierkrampen, weefselschade en zwellingen vermindert. Doordat de temperatuur van Game Ready kan worden ingesteld, kan de koudetherapie worden afgestemd op de behoeften van de patiënt en comfortabel worden toegepast. Daardoor wordt het herhaald gebruiken bevorderd.

  • Dankzij de ruime opening in de bedieningseenheid kunnen ijs en water gemakkelijk worden toegevoegd.
  • Het ergonomische handvat zorgt ervoor dat de bedieningseenheid comfortabel te dragen is, ook met twee handen.
  • De eenvoudige gebruikersinterface geeft duidelijk de status van het apparaat weer.
  • Dankzij zes vooraf geprogrammeerde menu’s hoeven de instellingen van de machine tussen behandelingen slechts af en toe te worden ingesteld.

Snel herstellen met de Game Ready.
Ervaar het zelf en bestel de Game Ready vandaag nog.